Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi Zeytinyağı Teknolojileri Dersi- Oruçoğlu Yağları Semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi Zeytinyağı Teknolojileri Dersi- Oruçoğlu Yağları Semineri

Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir koordinatörlüğündeki Zeytinyağı Teknolojileri dersi kapsamında 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 10:00’da Oruçoğlu Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kalite Müdürü Sn. Hilal Alak tarafından “Bitkisel Yağ Üretim Teknolojileri” hakkında seminer verilmiştir. Sn. Hilal Alak, seminerimiz süresince bitkisel yağlar üretim aşamaları, ham madde alımı, kalite kontrol deneyleri ve fabrika işleyişleri hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Davetimizi kabul edip, tecrübelerini ve bilgisini paylaşan Sn. Hilal Alak’a  katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ayrıca, iş/staj alım süreçleri hakkında bilgi veren ve Oruçoğlu firması insan kaynakları sorumlusu Sn. Burcu Argadal’a çok teşekkür ederiz.

*Seminere katılan öğrencilerimize Oruçoğlu Yağları tarafından katılım belgesi verilecektir

*Etkinlik linki:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6802576751147921409/