Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi Zeytinyağı Teknolojileri Dersi- Yıldız Holding Besler Gıda Semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi Zeytinyağı Teknolojileri Dersi- Yıldız Holding Besler Gıda Semineri

Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir koordinatörlüğündeki Zeytinyağı Teknolojileri dersi kapsamında, 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 10:00’da Besler Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ARGE Merkezi Müdürü Sn. Nevin Başaran tarafından “Margarin ve Likit Yağlar Üretim Teknolojileri” hakkında seminer verilmiştir.  Sn. Nevin Başaran seminerimiz süresince Besler Gıda bünyesinde üretilen margarin yağları, pastacılık yağları, bitkisel sıvı yağlar ve endüstriyel yağların üretim ve kalite kontrol aşamaları ve ARGE süreçleri hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Ayrıca, hem Yıldız Holding hem de Yıldız Holding şirketi olan Besler Gıda şirketinin sektördeki başarısı ve işleyişi aktarılmıştır. Davetimizi kabul edip, tecrübelerini ve bilgisini paylaşan Sn. Nevin Başaran’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

*Seminere katılan öğrencilerimize Besler Gıda tarafından katılım belgesi verilecektir.