Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi Meyve Sebze Teknolojileri Dersi- ASSAN GIDA Semineri

Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir koordinatörlüğündeki Meyve Sebze Teknolojileri dersi kapsamında 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da Kibar Holding/ASSAN Gıda Firması ARGE Kıdemli Uzmanı Sn. Nursen Erol tarafından “Salça/Ketçap/Sos Üretim Teknolojileri” hakkında seminer verilmiştir. Sn. Nursen Erol, seminerimiz süresince salça, ketçap ve mayonez üretim aşamaları, ürünlerin kalite kontrol deneyleri ve dünyanın dört bir yanına ihraç edilen sos portföyleri hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Davetimizi kabul edip, tecrübelerini ve bilgisini paylaşan Sn. Nursen Erol’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

*Seminere katılan öğrencilerimize ASSAN Gıda tarafından katılım belgesi verilecektir.