Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Tarımsal Entegrasyonla Sürdürülebilir Freeze Dry Meyve Sebze Üretimi” Semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümü Meyve Sebze Teknolojileri Dersi- NIMS GIDA “Tarımsal Entegrasyonla Sürdürülebilir Freeze Dry Meyve Sebze Üretimi” Semineri

Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir koordinatörlüğündeki Meyve-Sebze Teknolojileri Dersi kapsamında 24 Aralık 2021 saat 12:30’da, NİMS GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Firması Genel Müdürü Sn. İlter Fıçıcı, Kalite Müdürü Sn. Emine Akpunar ve İhracat Satış Uzmanı Sn. Burcu Doğan tarafından “Tarımsal Entegrasyonla Sürdürülebilir Freeze Dry Meyve Sebze Üretimi” hakkında seminer verilmiştir. Seminer süresince “IQF dondurma” ve “Freeze Dry kurutma” sistemleri hakkında teknik bilgiler verilip, fabrika işleyişi üzerinden sanayi uygulamaları aktarılmıştır. Davetimizi kabul edip, tecrübelerini ve bilgilerini paylaştıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.