Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Zeytinyağı Akademisi’nden Geleceğin Gıda Teknologlarına Yönelik Zeytinyağı Tadım Eğitimi

Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir koordinatörlüğündeki Zeytinyağı Teknolojileri Dersi kapsamında 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 10:00’da Zeytinyağı Akademisi Zeytinyağı Tadım Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Renan TUNALIOĞLU ile Panel Lideri Dr. Kader ÇETİN tarafından “ZEYTİNYAĞI TADIM EĞİTİMİ” verilmiştir. Etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan ve tecrübelerini aktaran Zeytinyağı Akademisi Mütevelli Heyeti Başkanı Abidin TATLI’ya ve zeytin ve zeytinyağı hakkında farklı bakış açılarıyla bilgiler veren Prof. Dr. Renan TUNALIOĞLU ile Dr. Kader ÇETİN’e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.