Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Mezunlarımız

Mezunlarımız

Adı Soyadı

Mezuniyet Yılı

Çalıştığı Firma

Çalıştığı Pozisyon

Seren AKŞEN

2022

Öztaş Yemek

Gıda Teknoloğu

Hakan ÖZENTÜRK

2022

Asya-Aş-Tuğrasan Adi Ortaklığı

Gıda Teknikerliği

İsmail Emre DUVARCI

2021

Club & Hotel LETOONİA

Kalite Sorumlusu

Gizem ÇELİK

2021

Şölen  Çikolata

Kalite Kontrol

Zehra BİRDAL

2022

Mevsim Gıda

Kalite Kontrol

Buse ŞIMŞEK

2022

Fine Food

Kalite Kontrol Sorumlusu

Dilara GÜRSEL

2022

Kaya Holding , Kaya Artemis hotel

Gıda Kalite Kontrol

DİLARA FISTIKÇI

2021

BEYLERBEYİ MTAL CATERİN ŞİRKETİ

Üretim Planlama Ve Kontrol

Doğuşcan KOSAY

2021

Atelier Fiori 52

Salon Şefi/ Servis Personeli

Osman UÇKUN

2022

Parıltım Newrest Catering/Mandarin Oriental

Proje Sorumlusu

Elif IŞIK

2022

Fine Food

Fiziksel Analiz Laboratuvarı

Ebru KARAHAN

2022

PENGUEN

Gıda Kalite Kontrol

Fatma ÖZCAN

2022

Verde Yağ

Gıda Teknoloğu/ Laboratuvar

Nisanur GÜNGOR

2021

Kolej

Gıda Teknoloğu

Büşra ISIK

2022

Dardanel

Grup Başı

Çağla İNCE

2021

Nanolab

Gıda Teknoloğu

Çağla ÇAM

2023

Uluova Süt

Gıda Teknoloğu/Kalite Kontrol

Ezgi Türkan HEKİMOĞLU

2023

Otium Sealight Beach Resort

Gıda Güvenliği ve Kalite