Mezunlarımız
Adı Soyadı |
Mezuniyet Yılı |
Çalıştığı Firma |
Çalıştığı Pozisyon |
Seren AKŞEN |
2022 |
Öztaş Yemek |
Gıda Teknoloğu |
Hakan ÖZENTÜRK |
2022 |
Asya-Aş-Tuğrasan Adi Ortaklığı |
Gıda Teknikerliği |
İsmail Emre DUVARCI |
2021 |
Club & Hotel LETOONİA |
Kalite Sorumlusu |
Gizem ÇELİK |
2021 |
Şölen Çikolata |
Kalite Kontrol |
Zehra BİRDAL |
2022 |
Mevsim Gıda |
Kalite Kontrol |
Buse ŞIMŞEK |
2022 |
Fine Food |
Kalite Kontrol Sorumlusu |
Dilara GÜRSEL |
2022 |
Kaya Holding , Kaya Artemis hotel |
Gıda Kalite Kontrol |
DİLARA FISTIKÇI |
2021 |
BEYLERBEYİ MTAL CATERİN ŞİRKETİ |
Üretim Planlama Ve Kontrol |
Doğuşcan KOSAY |
2021 |
Atelier Fiori 52 |
Salon Şefi/ Servis Personeli |
Osman UÇKUN |
2022 |
Parıltım Newrest Catering/Mandarin Oriental |
Proje Sorumlusu |
Elif IŞIK |
2022 |
Fine Food |
Fiziksel Analiz Laboratuvarı |
Ebru KARAHAN |
2022 |
PENGUEN |
Gıda Kalite Kontrol |
Fatma ÖZCAN |
2022 |
Verde Yağ |
Gıda Teknoloğu/ Laboratuvar |
Nisanur GÜNGOR |
2021 |
Kolej |
Gıda Teknoloğu |
Büşra ISIK |
2022 |
Dardanel |
Grup Başı |
Çağla İNCE |
2021 |
Nanolab |
Gıda Teknoloğu |
Çağla ÇAM |
2023 |
Uluova Süt |
Gıda Teknoloğu/Kalite Kontrol |
Ezgi Türkan HEKİMOĞLU |
2023 |
Otium Sealight Beach Resort |
Gıda Güvenliği ve Kalite |