Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Bölümümüz öğrencilerinin, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir danışmanlığında hazırladığı 3 adet TÜBİTAK 2209 A projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında bölümümüz öğrencilerinin, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir danışmanlığında hazırladığı 3 adet TÜBİTAK 2209 A projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

- DİLARA GÜRSEL: Elektroeğirme Yöntemi ile Elenolik/Peo/Kitosan Nanolif Bazlı Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi

- İREM ÇAKAL: Pektin Bazlı Sumak ve Sumak Çekirdeği Yağı Emülsiyon Filmlerinin Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi

- FATMAGÜL KAYA: Oleuropein/Kitosan Bazlı Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi