Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Başarısı

Bölümümüzden

  • Göksu Kaya’nın yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu “Elma Atıklarından Sürdürülebilir Ambalaj Üretimi ve Aktif Ambalajlama Potansiyelinin Değerlendirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 2209B projesi
  • Ayşe Kaygısız’ın yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu, “Elektroeğirme Yöntemi ile Sumak Ekstresi Yüklü Jelatin Bazlı Nanolif üretimi ve Aktif Ambalaj Geliştirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi
  • Ece Tunçel’in yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu, “Domates Atığından Aktif Ambalajlama: Likopen İçerikli Yenilebilir Film Geliştirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi
  • Mert Bayram Yıldırım’ın yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu, “Tarayarak Işıkla Kürleme Tekniği (SLA) ile Antosiyanin Yüklü Hidrojel Üretimi” başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi

desteklenmeye hak kazanmıştır.