Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022 yılı 2. Dönemi kapsamında, bölümümüz öğrencisi Fatma Nur Ergun’un Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu danışmanlığında hazırladığı "Starter kültür kullanımının balık sosu üretiminde ürün kalitesi ve antioksidan aktivite kapasitesine etkisi" başlıklı TÜBİTAK 2209-A projesi kabul edilmiştir. Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu ve öğrencimiz Fatma Nur Ergun’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.