Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü

Zeytinyağı Akademisi’nden Geleceğin Gıda Teknologlarına Yönelik Zeytinyağı Tadım Eğitimi

31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 10.00

Zeytinyağı Akademisi Zeytinyağı Tadım Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Renan TUNALIOĞLU ile Panel Lideri Dr. Kader ÇETİN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerine yönelik bir tadım eğitimi düzenleyecektir.

Öğretim üyesi Dr. Ayça AYDOĞDU EMİR koordinatörlüğündeki Zeytinyağı Teknolojileri dersi kapsamında düzenlenecek etkinlik, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.

Zeytinyağı Akademisi Mütevelli Heyeti Başkanı Abidin TATLI, etkinlikte zeytinyağının duyusal özelliklerinin yanı sıra kalite kriterlerin de anlatılacağını ifade etti. Abidin TATLI ayrıca: ‘Sosyal sorumluluk kapsamında eğitimlerimiz devam edecektir.’ dedi.