Lütfen Bekleyiniz
English
Hızlı Erişim
ÜBYS
ÇOMÜ Destek
Telefon Rehberi
Tek Hesap
Mevzuat
Harita
Kampüs 7/24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Gıda Teknolojisi Bölümü
Toggle navigation
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Bölüm Hakkında
Misyon-Vizyon
Hedefler
Mezunların İş Olanakları
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci İşleri
Akademik Takvim
Eğitim Komisyonu
Eğitim-Öğretim Planı
Sınav Programları
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Akademik Danışmanları ve Görev Tanımları
Ders İçerikleri
Haftalık Ders Programları
Ders Materyalleri ve Kütüphanesi
Sosyal Transkript
Eğitim & Öğretim
Ders İçerikleri
Kariyer Stajı
Bitirme Tezi
ERASMUS
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu
Öz Değerlendirme Raporları
Birim Haber Bülteni
Kalite Komisyonu
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Lisansüstü
Gıda Güvenliği ve Kalitesi Anabilim Dalı
DİĞER
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
İletişim
Hızlı Erişim
Genel Bilgiler
Bölüm Hakkında
Misyon-Vizyon
Hedefler
Mezunların İş Olanakları
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci İşleri
Akademik Takvim
Eğitim Komisyonu
Eğitim-Öğretim Planı
Sınav Programları
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Akademik Danışmanları ve Görev Tanımları
Ders İçerikleri
Haftalık Ders Programları
Ders Materyalleri ve Kütüphanesi
Sosyal Transkript
Eğitim & Öğretim
Ders İçerikleri
Kariyer Stajı
Bitirme Tezi
ERASMUS
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu
Öz Değerlendirme Raporları
Birim Haber Bülteni
Kalite Komisyonu
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Lisansüstü
Gıda Güvenliği ve Kalitesi Anabilim Dalı
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
Etkinlik Takvimi
İletişim
Ana Sayfa
Eğitim Komisyonu
2021-2022 Eğitim Komisyonu
Doç. Dr. Neşe YILMAZ TUNCEL
Başkan
Doç. Dr. Gülen TÜRKER
Üye
Arş. Gör. Selin Özge DİNÇ
Üye