Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiÇanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümü
Laboratuvar
CUBF 2. Mezun ve Kariyer Günleri
Dimes Meyve Suları Semineri
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Teknolojisi İçecek Teknolojileri Dersi- ULUDAĞ İÇECEK Semineri
Bitirme tezi hakkında toplantı
Kariyer Stajı Bilgilendirme Toplantısı
Kariyer Stajı Eğitimi Semineri
Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü teknik gezisi
Tarımsal Entegrasyonla Sürdürülebilir Freeze Dry Meyve Sebze Üretimi” Semineri
Tahıl ve Tahıl Ürünleri Teknolojileri Uygulama Dersi
On7 Zeytinyağları/Üzden Gıda Teknik Gezisi
“Zeytinyağında Yağ Asidi Karakterizasyonu ve Toplam Fenolik Madde Tayini” eğitimi
Peynir Teknolojisi
Kütüphane oryantasyonu
Ders uygulaması